Menu

BIJZONDER SAMENZIJN

OP EEN UNIEKE PLEK

Feesten & partijen
(bedrijfs)feesten, trouwlocatie & meer

Fort Resort Beemster is een Unesco monument gelegen in Werelderfgoed de Beemster op slechts 20 minuten van Amsterdam. De sfeer, uitstraling, expertise én exclusiviteit maken van uw feesten & partijen, events, meetings, vergaderingen en bedrijfsfeesten een onvergetelijke happening. Het fort is een indrukwekkende metamorfose ondergaan, met behoud van originele kenmerken. Een combinatie van stijlvol en duurzaam. Duurzame pijlers; hergebruik van regenwater, een warmteterugwinningsysteem en drinkwater wordt hier gezuiverd en gebotteld.

Fort Resort Beemster heeft eigen gratis parkeergelegenheid, bereikbaar met het
openbaar vervoer en op slechts drie minuten rijden van de A7.

Fort zaal & Poterne kamer

 De Fort zaal is licht, ruim en bijzonder door de authentieke fort muur en moderne kroonluchter. Deze zaal grenst aan het Poterne terras en is geschikt voor meetings & events tot 250 personen.  De Poterne kamer ligt in het middenschip van het fort en is geschikt voor kleinere gezelschappen tot 30 personen en ideaal als subruimte en private dining. Het Poterne terras ligt tussen de Fort dijken, met mooi weer hangt hier een idyllische sfeer, met bar, buitenkeuken, loungebanken, hangmatten en een bedouin tent met gezellig haardvuur. 

Q.E.D. luxe salonboot

 De Q.E.D. is een authentieke bakdekker gerestaureerd tot luxe salonboot.
Voorheen lag dit prachtige schip in Amsterdam bij het Amstel hotel, maar nu is het gelegen in de Beemster en vaart sinds 2018 onder de vlag van Fort Resort Beemster. De Q.E.D. heeft een prachtige bar, moderne keuken, toilet, verwarming, wifi & audioapparatuur met usb en heeft een capaciteit voor maximaal 35 personen en zittend 20 personen.

 

Op de Q.E.D. geniet u samen met vrienden, relaties, collega’s of familie van een bijzondere vaarbeleving tijdens een borrel, lunch, high tea of  diner. Proef seizoensgebonden gerechten, gemaakt in de moderne keuken en bijpassende wijnen aan boord van de Q.E.D. De schipper vaart richting Amsterdam of het Alkmaardermeer. 

Klik hier voor meer informatie & een impressie.

Contact & meer informatie

Voor contact met Monique, Eveline, Marit of Sanne
banqueting@fortresortbeemster.nl of 0299 – 682 200.

De Fort zaal van Fort Resort Beemster is multifunctioneel en ook zeer geschikt als zijnde vergaderlocatie.
Een bedrijfsfeest bij Fort Resort Beemster in de Fort zaal, vlakbij Amsterdam.
De Poterne kamer in het Poterne restaurant van Fort Resort Beemster is ideaal voor private dining en vergaderingen.
De prachtige Poterne kamer is bijzonder geschikt voor een diner of lunch in prive setting. Fort Resort Beemster ligt op slechts 20 kilometer van Amsterdam.
De Poterne kamer ligt in het middenschip van het fort en is bijzonder geschikt voor diner kleinere kring, maar ook voor vergaderingen.
Door de unieke ambiance en gastvrijheid is Fort Resort Beemster ook bijzonder geschikt voor vergaderingen. Vanuit de hoofdstad Amsterdam is deze locatie gemakkelijk bereikbaar.
Voor zowel particulier als zakelijke feesten is Fort Resort Beemster een prachtige locatie.
De bedouin tent van Fort Resort Beemster op het Poterne terras gestyled voor een trouwdiner tijdens een trouwdag.
Een bijzonder sfeervol Poterne terras van Fort Resort Beemster
Het Poterne terras is gezellig ingericht en is apart van de Spa & Wellness. Met mooi weer elke dag geopend voor koffie met gebak, lunch & diner. Leuk om te combineren met een fiets of wandeltocht in de Beemster.